Gudstjänst

Nu under sommaren träffas vi utomhus kl.16.00- ca 18.00. Vid grillplatsen mellan Svenska Kyrkan och Skäggetorpsskolan. Ta gärna med eget fika och dela en trevlig stund! Vi börjar med en enkel samling med bön och bibelläsning, sång. Sen fortsätter vi med att göra en utomhusaktivitet (kubb, mölkky,…). Välkommen! 

Äntligen får vi mötas fysiskt, och vi gör det utomhus. Med hänsyn till rekommendationerna förstås. Håll dig hemma när du är sjuk, håll avstånd till andra, håll god handhygien, håll dig till en liten krets att umgås med.

När det blir höst igen är planen att ses inomhus igen. Nygårdakyrkan brukar samlas varje söndag kl 11 i Gasellen, på Skäggetorpsgatan 6. Våra gudstjänster är ganska avslappnade och innehållet varierar lite från gång till gång men våra samlingar innehåller alltid: Sång & musik, bön och undervisning.

Undervisningen är oftast på svenska men tolkas till engelska om behovet finns. Undervisningen kan ha olika teman men grunden är alltid Bibelns ord. Under undervisningen får man avbryta för frågor. Ofta finns även tillfälle att diskutera det som sägs i mindre grupper.

Välkommen!

Comments are closed.