Verksamhet

Gudstjänst


Gudstjänst
Varje söndag kl 11:00 samlas vi i Gasellen på Skäggetorpsgatan 6.

Våra gudstjänster är ganska avslappnade och innehållet varierar lite från gång till gång men våra samlingar innehåller alltid: sång & musik, bön och undervisning. Efter samlingen bjuder vi alltid på fika.

Undervisningen är oftast på svenska men tolkas till engelska. Undervisningen kan ha olika teman men grunden är alltid Bibelns ord. Under undervisningen får man avbryta för frågor. Ofta finns även tillfälle att diskutera det som sägs i mindre grupper.

Välkommen!

 

Söndagsskoj!


little-girl-01-1439884-1279x1297Söndagsskoj är namnet på de aktiviteter vi har för alla barn parallellt med våra gudstjänsterna varje söndag kl 11.

Barnen är med i början på gudstjänsten och sjunger några sånger med de vuxna. Sen har barnen en egen samling med berättelser från Bibeln, sång, lekar, pyssel m.m.

Samlingen avslutas med fika tillsammans med de vuxna.

Alla barn är mycket välkomna!

 

Smågrupper


smågrupper
Varannan vecka träffas vi i olika smågrupper hemma hos olika personer i vår församling. Innehållet kan variera men varje gång ber och läser vi Bibeln. Vi fikar även tillsammans och samtalar om livets olika glädjeämnen och utmaningar.

Hör av dig om du vill vara med i en smågrupp. Självklart är alla välkomna med i våra grupper!

För mer information kontakta församlingens pastor eller mejla info@skaggetorp.net

 

Draget


Draget är en barnverksamhet för alla barn i årskurs 3-6 i samarbete med pingstkyrkan. Vi träffas vanligtvis i Rosendalskolans matsal på lördagar ojämna veckor. Vi håller på 12-13:30.

På våra samlingar tävlar vi, sjunger sånger, pysslar och fikar. Genom olika kreativa inslag som drama, handdocksteater och filmer talar vi om hur Bibelns berättelser hänger ihop och hur de kan vara relevanta för oss idag.

Datum för våren: 28/3 (OBS! Utomhus!) och 25/4. 

Välkomna!

 

Cykelköket


Cykelköket Skäggetorp är ett samarbete mellan Nygårdskyrkan och Stångåstaden. Hit kan du komma och lära dig hur du tar hand om din cykel eller bara sitta ner och prata över en fika. Det finns verktyg att använda på plats och kunniga volontärer som gärna hjälper dig!    Öppet varje tisdag klockan 18-20 på Skattegården 81 i Skäggetorp. 
Välkommen!

Comments are closed.